Extra testet Snapchat med grillsjefen

Publisert: 19. august 2019 kl 13.48
Oppdatert: 21. august 2019 kl 13.09
– Det er mange som kjenner seg igjen i reklamen og som har bekjente som liker å grille. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. I fjor var det kun grillsjefen i reklamen, mens han i år fikk selskap av flere som også er gale etter grill, sier Grothe Karlsen. 

Fra juni og ut første uken i august kjørte Extra en kampanje på Snapchat, fordi de ønsket å treffe den yngre delen av kjøpsmålgruppen.

– Vi testet kampanjen på Snapchat mot målgruppen mellom 18 og 34 år. Målgruppen kan være vanskeligere å treffe i de tradisjonelle kanalene. Snapchat-linsen nådde ut til 576.806 nordmenn mellom 18 og 34 år, mens om man legger til de som har mottatt snap ad med oppfordring om å bruke linse, er total unik dekning på 971 000 brukere. Vi ser at målgruppen aktivt har lekt med grillsjefen og varemerket vårt. Gjennomsnittlig spilletid på kampanjen var på 24 sekunder., sier markedssjefen.

– Undersøkelser vi har gjort i Norge i samarbeid med Global Web Index viser at 57 prosent av snapchattere over 18 år er foreldre, mens 61 prosent av snapchattere over 18 år er "innkjøperen" i familien. Det vil si at man virkelig kan nå ut til en attraktiv målgruppe som dagligvareaktør på Snapchat, og det mulighetsrommet har Extra benyttet seg av, sier Steffen Rabben i Snapchat Norge.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb