Grandiosa vant internasjonal merkevarepris

Publisert: 18. november 2019 kl 13.39
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51
Fredag kveld var Grandiosa-teamet på plass i Kensington Palace i London, sammen med deltakere fra hele verden. Prisen deles ut til både nasjonale og internasjonale merkevarer. 

– Å vinne en internasjonal merkevarepris er selvfølgelig stor stas. Grandiosa er hele Norges pizza, og vi er et team som kontinuerlig jobber for å holde merkevaren aktuell og for å fortsette å engasjere forbrukerne våre. En slik pris viser at arbeidet som gjøres på Grandiosa blir lagt merke til også i internasjonal sammenheng. Det er både morsomt og motiverende, sier Sonja Haugen, produktgruppesjef for Grandiosa i Orkla Foods Norge.

Vinnere av World Branding Awards avgjøres gjennom en prosess som består av tre deler: evaluering av merkevaren, markedsundersøkelser og avstemning fra forbrukere. For å vinne må merkevaren ha bevist at de har oppnådd en posisjon som er blant de sterkeste i sitt marked. Resultatet er World Branding Awards hvor man for 2019 samlet 318 merkevarer fra 41 land for en kveld med merkevarebygging i fokus.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb