Synnøve Finden var i Herning med Magnus Grinvoll, prosjektleder, Mikkel Haugstveit, kategorisjef meieri, Rune Rædergård, produksjonssjef og sjefsyster Synnøve og Camilla Christine Hedemark Sterri, kategorisjef Yoghurt.

Lakrisost ble tildelt internasjonal hederspris

Publisert: 4. oktober 2019 kl 09.00
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

Denne uken mottok Synnøve Finden hederspris i Danmark under konkurransen International Food Contest. Synnøve Fløtemys med lakris vant sin klasse i en konkurranse med over 900 forskjellige meieri og osteprodukter i 35 ulike klasser.

– Utrolig gøy at Fløtemys med lakris fikk toppscore og hederspris. Det er en bekreftelse på at vi gjør mye riktig i Alvdal, sier Rune Rædergård, sjefyster i Synnøve Finden

I løpet av uke 36 solgte Synnøve Finden 3 tonn lakrisost. Det er første gang at Synnøve stiller med produkter i konkurransen. Alle produktene ble bedømt av flere dommere, og får karakter for utseende, farge, konsistens, pakning og smak.

– Det var veldig spennende og nervepirrende å få ostene bedømt. Smak og kvalitet er kjernen av det vi driver med. Det er godt å få denne annerkjennelsen, sier Rædergård.

International Food Contest arrangeres årlig i den danske byen Herning, hvor produsenter fra hele Norden sender inn sine produkter til bedømming fra en sammensatt internasjonal jury. Synnøve Finden kommer til å stille med flere produkter neste år.

– Fløtemys med lakris var den store snakkisen på arrangementet. Det er gøy å gjøre seg bemerket med et så godt produkt. Nå gleder vi oss bare til neste år.

 

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb