Mix lanserer ny shake med Coca-Cola

Publisert: 17. juni 2019 kl 08.12
Oppdatert: 26. juni 2019 kl 08.15

I starten av juni lanserte Mix nyheten Coca-Cola shake, som skal frontes i hele juni. Hittil i år har Mix hatt en vekst på 19 prosent på shaker. 

– Foreløpig har vi solgt milkshake denne måneden som under tilsvarende kampanje i juni i fjor. Det skal vi være fornøyde med, sier kategorisjef Rita Cecilie Lapidus.

Kategorisjefen mener den nye shaken treffer alle aldersgrupper. Hun forteller at de har utviklet smaken sammen med iskremleverandør Hennig Olsen. 

– Smaken er fyldig bringebær med hint av Coca-Cola. Foreløpig virker det som at denne type shake frister de yngre mest, men etter hvert som flere får smakt den, ser vi gjenkjøp. Flere spør også om de kan erstatte vanlig Cola med Cola uten sukker, og det er selvfølgelig greit.

– Disse sorbetshakene er også med langt færre kalorier enn vanlig milkshake, og det frister jo flere. De yngre vil gjerne ha krem på toppen som på vanlig milkshake. Hos oss får de som de vil.

I dag er det 108 av Mixs profilerte butikker som selger shaken. Mix Åkra i Rogaland har rapportert at de har hatt mange innom kiosken som ønsker å prøve den nye shaken. 

– Det er litt tidlig å si hvem som selger best av akkurat denne shaken. Vi ser fortsatt at Oreo shaken er en bestselger, og ellers ser vi at alle merkevareshakene vi har kjørt så langt i år har bidratt til en god vekst. 

Milkshake er Mixs hovedprodukt. Lapidus forteller at de søker mye inspirasjon og samarbeid med sine leverandører, og at de drodler mye.

– Vil Coca-Cola shaken være tilgjengelig året rundt? 

– Vi anbefaler kioskene våre å ha de tilgjengelig året rundt, men selvfølgelig kan det være noe rullering på hvilke iskremer hver kiosk har inne til enhver tid, sier Lapidus.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb