Norsk biff til topps i verdensmesterskap

Publisert: 23. juli 2019 kl 08.35
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51

– I et ønske om å lære, samt å forstå mer om utviklingsmulighetene for Prima Jæren sin nasjonale Norsk Angus-satsing, deltok vi i år for første gang i konkurransen. Vi er både glade og stolte over at vi allerede i første forsøk premieres med sølvmedalje for vår Angus Entrecote, og en bronsemedalje for vår Angus dry aged Ytrefilet, sier kjøtt mester og Daglig Leder i Prima Jæren Rene Nielsen, som mottok medaljene i Dublin.

I 2019 deltok bedrifter fra 25 land. Konkurransen ble arrangert i Dublin i Irland. Premierte bedrifter bruker medaljeringen fra World Steak Challenge i sin kommunikasjon overfor kunder og sluttforbrukere som dokumentasjon på verdensledende kjøttkvalitet.

– Premieringen er en stor honnør til våre produsenter, våre ansatte, samt til det arbeid som vi sammen med Meny har nedlagt i verdikjeden for å levere norske konsumenter biff av internasjonal topp kvalitet, fortsetter sier Nielsen. 

World Steak Challenge er i løpet av de siste årene etablert som en viktig arena hvor de internasjonalt kvalitetsprodusenter av biff konkurrerer om hvem som får frem de beste produktene.

– Menys kjøttleverandør Prima Jæren dokumenterer her at det er mulig å produsere biff i verdensklasse med basis i norsk råvare og norske arbeidsformer. De dokumenterer også at vi er i ferd med å lykkes med et mål om å levere norske forbrukere førsteklasses biff på stabilt nivå med basis i Norsk Angua, sier Meny sjef Vegard Kjuus 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb