Merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen i Hansa forteller at Mango IPA har solgt over all forventning.

Stor etterspørsel: – Mango IPA har solgt over all forventning

Publisert: 20. juni 2019 kl 09.01
Oppdatert: 27. juni 2019 kl 12.40

–  Mango IPA har solgt over all forventning. Produktet finnes fremdeles i enkelte Coop- og Norgesgruppen-butikker, samt enkelte Rema-butikker på Vestlandet, sier merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen i Hansa i en pressemelding.

Hansa Borg opplever stor etterspørsel etter produktet fra dagligvarekunder og forbrukere som opplever tomme lagre og hyller rundt om i landet.

– Historisk sett har vi ikke tidligere hatt en limited edition som har solgt så bra på så kort tid. Vi produserte 280.000 halvliterbokser til vårens lanseringsvindu, og butikkhyllene tømmes i rekordfart, sier Samuelsen. 

I tillegg til etterspørselen har bryggeriet mottatt mange positive tilbakemeldinger til kundesenteret, i sosiale kanaler og direkte til ansatte. Tilbakemeldingene på øl-appen, Untappd, har også vært svært bra. 

– Jeg tør å påstå at Hansa Borg Mango IPA er det mest spennende «sommerølet» på det norske markedet i 2019. Den har fått gode testresultater for smaken, så dette er et produkt vi har stor tro på denne sommeren. Mango IPA er «limited edition» med et gitt volum på i overkant av 120.000 liter. Vi regner med at lageret fort blir tømt, sa Samuelsen til Dagligvarehandelen i mai. 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb