På mandag var den to uker lange pølsekampanjen over for Narvesen. Kjøpmann Ann Kristin Gundersen i Narvesen på Oslo Sentralstasjon trodde de ville ende med et salg på rundt 8000 pølser.

Trolig den beste på pølser

Publisert: 18. juni 2019 kl 20.58
Oppdatert: 27. juni 2019 kl 12.40

– Vi har ikke solgt så mye som vi pleier å gjøre, men det er fordi vi har trappet ned plakateringer og profileringer av kampanjen. Reitan ønsket at vi skulle være nøytrale, sier kjøpmann Ann Kristin Gundersen i Narvesen hovedhallen. 

Gundersen trodde de ville ende med et salg på rundt 8000 pølser på 14 dager. Under kampanjeperioden hadde alle Narvesen-kioskene 25 kroner på alle pølser.

– Det er veldig bra at vi leder, for vi kniver veldig med de som er på Nationaltheatret og de andre her på Oslo Sentralstasjon. 

– Hva har dere gjort annerledes kontra andre Narvesen-kiosker?

–  Vi har kundene. Det er mange som går forbi her og vi har god beliggenhet. Vi har åpent alle dager. Røde dager og utfartsdager er store dager for oss, for da er det bare vi som har åpent. Det tjener vi mye på, sier kjøpmannen. 

Baconpølse har vært mest populær blant kundene til Narvesen-kiosken. Gundersen forteller at de ikke har opplevd at pølsekampanjen har gått på bekostning av andre matvarer.

– Baconpølse er alltid en trygg vinner. Vi selger mye baguetter og burritos, generelt mye av alt, men vi selger mest av pølser. Fra og med tirsdag er all krone-is redusert i pris, og så starter Tine en kampanje med sommerdrikker. 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb