Mandag starter Kiwi et «sunnhetslotteri» blant kundene sine. Foto: Kiwi

Kiwi starter sunnhetslotteri for kundene

Publisert: 6. januar 2020 kl 08.54
Oppdatert: 6. januar 2020 kl 09.33

– Det trekkes hele fire vinnere hver eneste uke i alle våre 680 butikker. Det betyr at vi kommer til å dele ut over halvannen million kroner i uken, skriver kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi i en e-post til Dagligvarehandelen.

Vinnere trekkes tilfeldig gjennom hele uken, og vinneren blir varslet på sms og e-post like etter at de har gjennomført kjøpet. Premien går rett inn på kundens Trumf-konto. Kiwi Pluss-kunder er automatisk med i lotteriet. 

– I Kiwi ønsker vi å bruke gulrot istedenfor pisk, og premiere de sunne valgene. Det skal være gøy å velge sunt. Nå er det nytt år og mange ønsker en ny, frisk start på året. Mandag starter vi derfor noe helt nytt i norsk dagligvare: et sunnhetslotteri som skal premiere sunne valg og inspirere kundene til å handle mer fisk, frukt og grønt, skriver Aakvaag Arvin. 

Kriteriene for å være med i lotteriet:

  • Kunden må være Kiwi Pluss-kunde.
  • Handlekurven må bestå av minst én fersk frukt eller grønnsak og minst ett produkt ferskpakket fisk, frossen fisk, fiskekaker eller fiskepudding.
  • Kunden må betale med et kort som er registrert på en Trumf-konto, eller registrere Trumf-kortet i kassen før kunden betaler. 

Gjennom sunnhetslotteriet ønsker Kiwi å motivere til å spise enda litt sunnere og lage den ekstra fiskemiddagen i uken eller strekke seg litt lenger etter de «fem om dagen», skriver Kiwi på sin nettside. Sunnhetslotteriet starter mandag 6. januar og vil fortsette inntil videre. 

– Det skal være billig å handle sunt, og nå vil vi gjøre det morsommere også. Som en av landets største dagligvarekjeder har vi en plikt til å bidra til bedre folkehelse, og det gjør vi aller best gjennom pris, skriver kommunikasjonssjefen. 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb