For noen uker siden lanserte Smart Supply Saner, en automatisk desinfeksjonsstasjon.

Lanserer automatisk desinfeksjonsstasjon

Publisert: 2. juni 2020 kl 08.42
Oppdatert: 2. juni 2020 kl 08.42

– Dette er et helt nytt produkt fra produsenten Modern Expo. Personlig ser jeg nå mange udelikate og uhygieniske løsninger ute i butikker. Det er liten tilgang på stativer med desinfeksjonsmiddel, og vi har fått en økt etterspørsel etter dette. Saner er ment som en premium desinfeksjonsstasjon hvor stativet er som et møbel. Dette er et produkt som skal stå over tid, og som har fleksible løsninger og et delikat utseende, sier Frode Bremnes i Smart Supply.

Veier 35 kilo

Stativet legger til rette for hygienisk desinfisering med en berøringsfri, sensorstyrt væskedispenser som kan gi opptil 2.500 eller 25.000 doseringer avhengig om man har én-liter eller ti-liters væskebeholder integrert. 

– Plattformen stativet står på måler 61x39 centimeter, og selve stativet er to meter høyt. Uten innhold veier Saner 35 kilo, som viser at dette er et solid stativ. Dispenseren kan driftes uten batterier, som gjør at du kan ha den hvor som helst i butikken. Alternativt kan du koble den til strøm slik at du ikke trenger å tenke på å bytte batterier, sier Bremnes. 

Frode Bremnes i Smart Supply.

– Det vi ser ute i butikker i dag er hovedsakelig basert på småflasker, som betyr at det ofte går tomt for væske. Men med en beholder på opptil ti liter kan de ansatte spare tid og penger, samtidig som det sjelden blir tomt, forklarer han. Stativet leveres med LED-lys i området der man skal putte inn hendene.

Rengjøringspakke

Væskedispenseren er plassert rundt 105 centimeter over bakken, slik at barn også kan bruke den. Stativet har integrert dispenser for tørkepapir og avfallsbeholder. Med hjul kan den også flyttes ved behov. 

– Vi har arbeidet med rengjøringspunkter tidligere, der vi for eksempel har tilbudt rens til kasse- og brødmaskinområdet. Dette fikk vi ikke veldig stor respons på den gang, men på grunn av Covid-19, har det blitt et ekstremt fokus på hygiene og stort behov. Derfor har vi gjenopptatt arbeidet med dette, og blant annet laget en oppdatert rengjøringspakke for brødskjæremaskiner. Det er viktig med riktig og godt renhold.

Mottatt bestillinger

Stativet ble nylig lansert. Allerede har Smart Supply fått flere bestillinger. 

– Vi regner med at vi klarer å levere 100 til 1000 stasjoner i løpet av juni måned. Saner er såpass ny at vi fikk demoen på torsdag, forteller han.

– Har dere fått bestilling fra dagligvarebutikker?

– Ja, det har kommet inn bestillinger, men kjedene jobber mye med dette sentralt, så vi forholder oss i all hovedsak til hovedkontorene.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb