Fristelse: I brød- og bakeriavdelingen er fristelsene mange.

Betjeningen er et pluss

Publisert: 6. oktober 2021 kl 12.59
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51
Meny Magneten:
  • Besøkt: Mandag 14. september kl. 14.00
  • Fasade/inngang/kasse: 5 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og
  • butikken som medium: 4 av 5
  • Hygiene: 4,5 av 5
  • Personell: 5 av 5
  • Totalt: 18,5 poeng

Meny Magneten ligger på Magneten kjøpesenter i Levanger med enkel adkomst fra E6. Det er 20 minutters gåavstand fra Levanger sentrum, og bussholdeplass ved senteret. Magneten har over 70 butikker, så vi vil tro mange tilreisende kommer hit og tar storhandelen.

Fasade/inngang

Fasaden er tydelig merket med kjede og åpningstider. Uteområdet er ryddig og rent. Det er en stor gratis parkering utenfor senteret.

Utenfor inngangspartiet er det plassert tilbudsplakater med fristende bilder. Dette innbyr til handel. Stativet til tilbudsaviser/oppskriftshefter var dessverre tom.

Sortiment/varepresentasjon

Sortimentet i butikken er svært bredt, og varene er presentert på en svært god og tiltalende måte. Flere av eksponeringene bugner og innbyr til kjøp. Særlig gjelder dette i brød- og bakeriavdelingen. Her er fristelsene mange. 

Varetrykket i butikken er noe varierende og til tider svakt. Vi finner flere eksponeringer med dårlig varetrykk; i frukt og grønt finner vi halvtomme eksponeringer med druer, avokado og gulrøtter. Disken med ferdigsmurt, blåbær og snackgulrøtter har to tomme hyller, i ferskvaren er det en tom hylle og en tom kjøl med kjøttdeig på fast knallkjøp, i tillegg til en tom endereol til First Price-produkter. Ellers er det fine og ryddige endereoler på rekke og rad med «Knallkjøp», noe som gir et tydelig budskap. 

Butikken som medium

Butikken har et stort, lyst og flott inngangsparti. Det er oversiktlig og plassen rundt torg og mellom reolene er god. Frukt- og grøntavdelingen er lys, stor og romslig, og har en flott, ren og ryddig salatbar med tilhørende bakverk. Særlig er «Norsk Høst»-eksponeringen med norske bunt- og rotgrønnsaker et blikkfang. 

Videre inn i butikken åpenbarer avdelingen med nystekte bakervarer seg. På rekke og rad står det torg med bakverk med store, tydelige prisplakater med fristende bilder. 

Ferskvarerekken med fisk, skalldyr, kjøtt, varmmat og håndskåret ost fyller langveggen. Denne er en fryd for enhver matglad kunde. Fiskedisken er flott dandert, kjøttdisken likeså. Ferdiglaget tilbehør som brokkolisalat og eggesalat ligger i disken under. Vi vil spesielt trekke frem ostedisken. Denne er velfylt og har et fantastisk utvalg, tilbehør som gele og kjeks/rugchips, håndskrevne plakater som sier noe om bruksområder og plakater over disken som viser forslag til ostefat med sine varianter. 

Mersalget i butikken er ivaretatt med flere dekorative eksponeringer og gode sameksponeringer, som blant annet Toro eplekake-pose sammen med epler og Brioche bagetter ved siden av rekekjølen.

Prismerkingen er gjennomgående god i hele butikken, med få unntak. Dette gjelder også over frysediskene, som har en tendens til å forsvinne litt i mengden. Store prisplakater med bilde og pris gjør at vi lettere trekkes til disken. Vi finner håndskrevne plakater med råd og tips flere steder i butikken, noe som viser matglede og kan gi viktig mersalg. Butikken gir totalt sett et svært godt inntrykk. 

Saken fortsetter under annonsen

Hygiene

Butikken oppleves gjennomgående som ren og ryddig. Det er noe rot på gulv i forbindelse med varepåfylling. Stort sett svært god belysning i butikken, med unntak av pizzaskapet og skapet med rundstykker, som hadde litt mangelfull belysning. 

Alle ansatte bærer korrekt antrekk. Vi finner ingen varer med dårlig kvalitet som trekker ned helhetsinntrykket. 

Personell

Personalet er blide og serviceinnstilte. Vi får straks tilbud om hjelp når vi kommer til kjøttdisken og blir ekspedert av en kunnskapsrik og hyggelig ansatt. Tonen til kundene virker svært god. 

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet er ryddig og romslig. Impulskjøleren med Coca-Cola mangler prismerking. En kunde som strever med å få betalt med gavekort blir straks assistert av en annen ansatt som kommer ilende til. Dette vitner om god kundeservice. Vi blir raskt ekspedert når det er vår tur. 

Saken fortsetter under annonsen
Konklusjon:
  • En flott butikk med et særdeles godt vareutvalg. Varepresentasjonen er gjennomgående god og innbyr til salg. Varetrykket er noe varierende. 
  • God plass i hele butikken, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt. Belysningen er stort sett veldig god, noe som får varene godt frem. Unntakene er skapene med pizza og rundstykker. 
  • Noe rot på gulv i form av varepåfylling.
  • Betjeningen er et pluss med sitt blide vesen og høye servicegrad.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb