Åpen: Fasaden oppleves som åpen, forseggjort og fin.

Byr på inspirasjon og matglede

Publisert: 10. desember 2021 kl 08.26
Oppdatert: 22. april 2022 kl 08.51
Meny Lambertseter:
  • Besøkt: Torsdag 25. november kl 17:15
  • Fasade/inngang /kasse: 5 av 5
  • Sortiment/varepresentasjon og butikken som medium: 4 av 5
  • Hygiene: 4 av 5
  • Personell: 4 av 5
  • Totalt: 17 poeng

 

Meny Lambertseter holder til i underetasjen på Lambertseter Senter, med en rekke butikker, kafeer samt leiligheter i området rundt. Det er gratis parkering i parkeringshuset for senterets kunder.

Fasade/inngang

Fasaden oppleves som åpen, forseggjort og fin – med god merking av Menys profil og åpningstider. Det er satt opp en rekke kampanjetilbud som er godt synlige. En rekke forseggjorte torg og eksponeringer med fargerik frukt, bær og grønnsaker gir en svært fin og innbydende start på handlerunden, og skaper et godt førsteinntrykk. 

Det er også satt frem en rekke ulike blomster og planter. Deretter er det bare å fortsette innover den flotte frukt- og grøntavdelingen.

Sortiment/varepresentasjon

Butikkens oppleves som stor, åpen og med fin bredde mellom reolene. Her er det lett å orientere seg med tydelig kategorimerking og lett å bevege seg. Vareutvalget er bredt og godt, spesielt i ferskvareavdelingen, men vi finner noen hull i utstillingene enkelte steder. 

Eksponeringene, hyllene og diskene er delikate og pent danderte, med et flott og bredt vareutvalg og fine mersalgsløsninger. Vi opplever dog at det mangler prismerking på en del av de frittstående eksponeringene på gulv.

Butikken som medium

Gjennom hele butikken går Menys kampanjer igjen, og de har tatt ut både egne kampanjer, tilbud, samt leverandørkampanjer på kreative måter.

I den flotte frukt- og grøntavdelingen må vi trekke frem eksponeringene i tre som er det første som møter deg. Disse er fylt opp med alt du kan tenke deg av frukt og grønt, samt at det er bygget opp et flott blomstertorg i nydelige farger. Varetrykket i avdelingen er godt, og eksponeringene velfylte og iøynefallende. Vi opplever hyllene i tre som er fylt opp av glassflasker med eplemost som dekorative og flotte. Disse flaskene er også plassert i overkant av noen kjølere som er fylt opp med alt du kan ønske deg av ulike bær. Vi synes også sesonghjulet for grønnsaker som var hengt opp i avdelingen var dekorativt og informativt.

Sameksponeringene oppleves som forseggjorte hele veien. Ved kjøttet finner man gode sauser og baser, i tillegg til en flott trehylle fra Smedstuen med spekemat ved siden av kjøleren med farse. I fryseren med reker er det ved siden av hengt opp en flott, gammel vekt og sitroner er satt frem i treesker. I den flotte ostedisken med et svært bredt vareutvalg, finner man sameksponeringsprodukter som honning, kjeks, marmelader og syltetøy. Veldig inspirerende og flott.

Ukens middagskjøler er velfylt og iøynefallende. Her bugner det av et godt utvalg, med tydelig og god bruk av tilhørende materiell og prismerking.

Saken fortsetter under annonsen

De ansatte på Meny på Lambertseter er flinke med frittstående eksponeringer rundt om i butikken. De utnytter spesielt godt hjørner av reoler og kjølere, ender, samt tomme vegger og søyler. Det gjør det mer levende å gå rundt – da du blir inspirert til å handle av flotte eksponeringer med fint materiell. Noen verdt å nevne er bingene med tyggis og julegodteri ved kassaområdet som er fint plassert ved siden av en søyle, og naturlig lager et skille mellom en bemannet kasse og de selvbetjente. En annen flott eksponering er 1/3-pallen med gløgg som står langs en tom vegg på vei inn mot øl- og mineralvannsavdelingen. Den står fint mot kundestrømmen, i en passende avdeling, men prismerkingen til den elektroniske priceren er vanskelig å få øye på da produktene dekker den. 

Ferskvarediskene bugner av varer og mersalgsprodukter. Vi finner denne delen av butikken svært innbydende, og spesielt flott er det med alle spesialproduktene som er eksponert rundt om i avdelingen. I denne butikken finner du alt du kan tenke deg av gode matvarer.

Vi opplever endeeksponeringene som flotte, og mange er dedikerte til juletiden vi nå går inn i. Varene står fint frem, men enkelte steder opplever vi at det er litt for mange ulike varer på en endeeksponering. Det blir da noe vanskelig å orientere seg når det kommer til priser. Spesielt fordi elektroniske pricere forsvinner noe i mengden, samt at det enkelte steder manglet priser. Ellers fremstod endeeksponeringene som kreative og inspirerende.

Hygiene

Butikken oppleves som ren, ryddig, lys og med blanke glassflater på alt fra kjøl til ferskvaredisk. Noe søl var det rundt brødkuttemaskinen. Det fylles på varer rundt om, og enkelte steder stod noen av disse i veien slik at man ikke greide å få oversikt over eller tak i produktene man trengte – spesielt da vi var innom i rushtiden på en torsdag.

Personell

Det er en rekke medarbeidere rundt om i butikken, som alle bærer korrekt uniform. I ferskvaredisken jobber det mange, noe som er lurt da trafikken rundt disse diskene er stor en torsdag ettermiddag. 

Saken fortsetter under annonsen

Medarbeiderne oppleves som serviceinnstilte og er flinke til å se oss og de andre kundene som trenger hjelp. Enkelte steder underveis i butikkrunden blir vi ikke like godt sett og hilst på, men det var svært mange mennesker i butikken da vi var innom, og vi forstår at det dermed ikke er like lett.

Kasse/utgangsparti

Kassaområdet ligger separat fra inngangen, med både selvbetjente og bemannede kasser. Her finner vi fine impulseksponeringer som inspirerer til mersalg. Vi møtes av en hyggelig mann i kassen, og opplever det som en fin avslutning på handleturen vår.

Konklusjon:
  • Meny Lambertseter tilbyr et svært godt vareutvalg, med alt du trenger til hverdag og fest – dette i et lokale som byr på inspirasjon og matglede. 
  • Gjennom hele butikken finner vi fine eksponerings- og mersalgsløsninger. 
  • Vi sitter igjen med en god handleopplevelse.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb