Circle K har endrer sitt pølsetilbud. Foto: Skjermdump fra Circle K

Circle K

Aldri mer en wiener for en tier

Publisert: 6. februar 2020 kl 10.21
Oppdatert: 8. februar 2020 kl 14.50

I bytte har Circle K lansert en ny kampanje, med lengre pølser til 20 kroner, eller to for 30.

– Vi har erstattet den velkjente «Wiener for en 10’er» med en ny, større og bedre wiener. Vår rimeligste wiener forsvinner ikke, den erstattes av en wiener som både er større enn den gamle, saftigere og med mer god smak av krydder. Den nye wieneren har et litt høyere prispunkt og koster 20 kroner for én, men 30 kroner for to. Sultne pølseelskerne får dermed en bedre deal når de kjøper to, sier pressetalsmann i Circle K, Knut Hansen til Dagligvarehandelen.no

Han sier at årsaken er at de har registrert at flertallet av kundene kjøper flere pølser av gangen, og at de derfor vil tilby mer mat i pølsa. 10-kroners-pølsa har forøvrig vært noen centimeter kortere enn en standard wiener. 

– Den nye wieneren ble for noen måneder siden testet på utvalgte stasjoner i ulike landsdeler, og fikk god mottakelse. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger, sier Hansen.

Han forteller at det ikke er tilfeldig at endringene skjer denne uken. 

– Vi er gang med en ny kampanjeperiode, der større og bedre wiener er en av to store nyheter ute på våre Circle K-stasjoner i hele Norge.

– Dere har fått en del reaksjoner. Hva tenker du om det?

– Det har vært reaksjoner, både kritiske men også veldig mange positive. Det hadde vi forventet. Vi endrer tross alt en kjent og kjær pølse. Det er mange kommentarer i sosiale medier, og det har også vært mye medieoppmerksomhet, med påfølgende kommentarer av ulik karakter i kommentarfeltene, – også morsomme. Wienerpølsa vår engasjerer mange, og det er veldig hyggelig, sier Hansen. 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb