Vinmonopolet og dagligvarehandelen fører varer fra Hansa Borg over hele landet. Fra januar kan også utelivskunder nord for Saltfjellet (i Nord-Norge) bestille varer fra drikkevareprodusenten. Foto: Hennigsvær Bryggehotell (Classic Norway Hotels) 

Hansa Borg blir landsdekkende

Publisert: 18. november 2020 kl 08.18
Oppdatert: 18. november 2020 kl 09.19

– Som en del av et utvidet distribusjonssamarbeid med Tine, vil Hansa Borg fra 1. januar være landsdekkende også i utelivsmarkedet, sier key account manager for uteliv, Tax-free og Vinmonopolet i Hansa Borg, Erik Stavåsen, i en pressemelding. 

Hansa Borg har samarbeidet med Tine siden 2013 i de fleste deler av landet. I april varslet selskapet at de fra januar 2021 vil utvide sitt nåværende samarbeid med Tine på distribusjon av kollivarer, som flasker, glass og fat, til utelivsbransjen til også å inkludere Bergen, Oslo og sentrale deler av Østfold/Viken.

– I nåværende samarbeid med Tine har vi bare levert varer til serveringssteder opp til Saltfjellet. Vi har kunder som etablerer seg nordover og opplever økt etterspørsel etter våre produkter. Ved å utvide samarbeidet med Tine ytterligere, vil kollivarer fra Hansa Borg fremover også være tilgjengelig for eksisterende og fremtidige kunder helt nord i landet, sier Stavåsen. 

Effektiv distribusjon og godt utnyttet transport er et vesentlig moment i bedriftens strategi. 

– Et utvidet samarbeid med Tine styrker vår fleksibilitet og åpner opp for nye markeder. Samarbeidet sparer i underkant av 200 000 kilometer kjøring fra veiene, i tillegg til at det tar ned vårt karbonfotavtrykk innen transport med over 150 tonn i året, sier Cato Johnsen, direktør for supply chain i Hansa Borg Bryggerier.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb