I første omgang lanserer Tine det nye pappbegeret som en test på deres økologiske rømme i alle kjeder. I tillegg vil pappbegeret være tilgjengelig på Tines Seterrømme i Kiwi, Rema 1000 og Extra i Oslo.

Lanserer ny og forbedret versjon av pappbeger

Publisert: 18. september 2020 kl 08.29
Oppdatert: 18. september 2020 kl 08.29

– Vi gleder oss til å introdusere det norske folk for det nye og enda bedre pappbegeret. Vi er stolte av å lansere et beger som er både funksjonelt og miljøvennlig, sier leder for bærekraft Bjørn Malm i Tine, i en pressemelding. 

Enkelte av begrene som ble lanser i fjor, var ikke solide nok, og Tine valgte å gå tilbake til rømme på plastbeger. Målet til selskapet er å redusere deres plastforbruk med 500 tonn hvert år. 

– Pappbegeret er et godt eksempel på hva slags nybrottsarbeid dette emballasjeskiftet representerer. Vi må tørre å invitere det norske folk med på reisen mot flere miljøvennlige løsninger, sier Malm. 

Det nye begeret består også av et plastlokk som er laget av nesten 80 prosent resirkulert plast. I tråd med Tines ambisjon om at all emballasje skal være basert på fornybare eller resirkulerte råvarer innen 2023.  

– Nå håper vi norske forbrukere nok en gang vil bli med oss og teste pappbegeret, slik at vi sammen finner en løsning som gjør det enklere for folk flest å ta gode miljøvalg, sier Malm. 

I første omgang lanserer Tine det nye pappbegeret som en test på deres økologiske rømme i alle kjeder. I tillegg vil pappbegeret være tilgjengelig på Tines Seterrømme i Kiwi, Rema 1000 og Extra i Oslo i opptil fem uker.   

Ledige stillinger – Dagligvarejobb