Gjennom det nye prosjektet «Back to work» vil Foodora tilby mennesker som har havnet utenfor arbeidslivet en ny sjanse. Foto: Foodora Norge

Foodora vil hjelpe mennesker tilbake i arbeid med nytt prosjekt

Publisert: 4. januar 2021 kl 08.38
Oppdatert: 4. januar 2021 kl 08.41

Kandidatenes bakgrunn varierer mye, noen har mistet jobben på grunn av korona eller grunnet helsemessige årsaker. Andre sliter med å få jobb grunnet en innvandrerbakgrunn, eller på grunn av en tidligere fengselsdom.

– Det handler om å gi mennesker nye muligheter i arbeidslivet. I samarbeid med Nav arbeider Fretex for at jobbsøkere skal få den jobben de ønsker seg, og passer til. For å lykkes trenger vi arbeidsgivere som Foodora som ansetter via oss, og som på den måten bidrar til mer arbeidsinkludering, sier jobbkonuslent Imad Mirza i Fretex i en pressemelding. 

Syklistene i Foodora kan selv bestemme hvor mye de ønsker å jobbe. Kravene som stilles er at en eier en smarttelefon og en sykkel.

– Vi opplever at kandidatene som har blitt ansatt gjennom «Back to work»-prosjektet har fått en ny start - de har blitt gladere, mer sosiale og har fått en sterkere tilknytning til byen sin. Vi er glade for å kunne tilby en unik jobb som er særlig aktuell for den som elsker å sykle og styre sin egen arbeidsdag, sier Foodoras fungerende norgessjef Carl Randers.

Kandidatene som søker gjennom «Back to work»-prosjektet vil få sine søknader lagt fremst i køen. De får tett oppfølging, både gjennom søknadsprosessen og i sine første dager som ansatt. 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb