Kundeansvarlig for Unilever Internasjonal Julia Nordström i Bonaventura Scandza forteller at de har klart å øke markedsandeler på flere Glow-produkter i Spar og Eurospar.

Simple Glow N´Protect

Økte markedsandeler

Publisert: 16. august 2021 kl 08.34
Oppdatert: 16. august 2021 kl 08.34

– I flere perioder har ikke våre selgere fått lov til å besøke butikker. Resultatet har vært færre ekstra eksponeringer og synlighet i butikk. Til tross for dette har vi klart å øke markedsandeler på flere Glow-produkter i Spar og Eurospar, sier Nordström.

Ifølge Nordström, hadde de en sentral kampanje i juni som har gitt effekt på salg ut av butikk. 

– Dette er veldig gøy, og det beviser at serien presterer ved ekstra synlighet. Det er noe vi kommer til å jobbe med videre utover høsten i flere butikkprofiler. 

Bestselgeren i Glow-serien er wipes. Det synes Nordström er naturlig ettersom det er et produkt man bruker opp raskere enn andre produkter i serien. Nordström forteller at de har fått gode tilbakemeldinger fra kunder.

– Vi har gjort flere sosiale medier-kampanjer siden lanseringen, og der har vi fått mange flotte tilbakemeldinger. Vi samarbeider med flere ulike influensere for å prøve å nå ut til en bred målgruppe, og i tillegg har vi hatt en stor sampling med goodiebox i mai.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb