Foto

Nå kan svenskene ta grønn buss til Kiwi. Foto: Kiwi

Ble du lurt av disse aprilspøkene?

Publisert: 3. april 2023 kl 09.22
Oppdatert: 3. april 2023 kl 09.22

Busser fra Sverige

Prisene på en rekke matvarer i Sverige har økt mye det siste året, og nå kommer flere svensker over grensa til Norge for å kjøpe matvarer. I den anledning publiserte Kiwi en artikkel om at de nå setter opp grønne busser for söta bror.

Bussene er grønne, både i utseende og drift. Ifølge Kiwi har de et eget kjølelager som holder kjøttbollene kalde helt til kunden er hjemme i Sverige. De grønne, elektriske bussene kjører shuttletrafikk fra Maxi ICA Gøteborg, og stopper innom Lidl Uddevalla Torp, Coop Tanum Shoppingcenter og Nordby Shoppingsenter i Strømstad, før endestasjonen på Kiwi Svinesundsveien i Halden.

Hestebud

Wolt i Sverige tar nye grep for å kutte utslippene fra vareleveranser og innfører bud til hest, skriver Wolt i en pressemelding. Dette er et pilotprosjekt med Nacka Ridhus som vil vare i to uker. Om prosjektet er vellykket, er planen å innføre bud til hest i hele Sverige til sommeren. 

Foto

Wolt i Sverige innfører bud til hest. Foto: Wolt

Fridykking i øltankene

Åbro Bryggeri inviterer til fridykking i øltankene, skriver de i en pressemelding. Ifølge bryggeriet blir et begrenset antall billetter lagt ut på deres nettside fredag 7. april. Bryggeriet står for alt nødvendig utstyr, og dykkerne trenger ingen tidligere erfaring.

Lanserer tubeøl

Til påske lanserer Carlsberg produktnyheten Carl’s beertube – øl på tube. Ifølge pressemeldingen kan du nå nyte en kaldskummende øl med ekstra fyldig og kremet tekstur på egget eller frokostsmørbrødet ditt.

Foto

Carlsberg lanserer øl på tube. Foto: Carlsberg

Lanserer fastpris på matvarer

Oda går nye veier for å sikre lave og mer forutsigbare priser for kundene. Nå kan du tegne fastprisavtale på over 200 matvarer hos Oda de neste tre årene.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb