Friele Foods melder om nye og innovative produkter som er på trappene, og har mål om å doble verdien i subkategorien «barnemat annet».

Kiddylicious går for dobling

Publisert: 9. august 2023 kl 12.01
Oppdatert: 9. august 2023 kl 12.01

– I den hektiske hverdagen til småbarnsfamilier, er det alltid behov for trygge og praktiske løsninger som kan gi energipåfyll mellom hovedmåltidene, sier merkevaresjef May-Britt Eide. Kiddylicious fingermat for barn har et godt grep om markedet i Norge med en markedsandel på 39 prosent i subkategorien «Barnemat annet». 

– Mens barnematkategorien står stille, er det barnemat annen, med Kiddylicous i spissen som skaper vekst, og de er høyaktuelle i forbindelse med skole- og barnehagestart, sier hun.

Kiddylicious har fokus på porsjonskontroll. 

– De forstår viktigheten av riktig porsjonsstørrelse for små mager, som trenger påfyll mellom hovedmåltidene uten å bli mette. Kiddylicious fremmer ikke bare barnas smakssanser, men også finmotorikk og hånd-til-munn-koordinasjon, forklarer Eide.

Og småbarnsforeldre setter pris på gode produkter med naturlige ingredienser. Nå ser Kiddylicious potensialet for å erstatte tradisjonelle glass, poser og grøt med sine innovative produkter. Friele Foods melder om nye og innovative produkter som er på trappene, og har mål om å doble verdien i subkategorien «barnemat annet».

Ledige stillinger – Dagligvarejobb