Gresknorske Kristian Dimitris Varelas Larsen, med far fra Tessaloniki og mor fra Kristiansand, er butikksjef i den nye Europris City-butikken i Oslo. Foto: Europris

Ny Europris i Oslo

Publisert: 28. mars 2023 kl 08.51
Oppdatert: 28. mars 2023 kl 08.51

­– Dette er noe området har manglet, sier butikksjefen Kristian Larsen, som tror på suksess for hovedstadens tredje butikk med Europris City-konseptet.

I Europris City-butikkene er vareutvalget begrenset til lettere produkter som er greie å få med seg for gående, syklende og kollektivbrukere.

Med mindre enn 100 meter til T-banenedgangen i Akersgata og Stortinget stasjon, ligger butikken så sentralt som det er mulig å få den. Tirsdag er det åpningsfest med mange åpningstilbud.

– Vi har ikke samme antall og mengde varer som i de større Europris-butikkene, men ingen behøver å gå tomhendt fra Grensen 13. Her har vi et stort utvalg innen rengjøring, personlig pleie, oppbevaring, dagligvarer, sokker, tekstil – og ikke minst smågodt. Dessuten har vi naturligvis også påskevarer, forsikrer butikksjef Kristian Larsen i en pressemelding fra kjeden.

Larsen har Europris-erfaring fra halvannet år som assisterende butikksjef i Prinsdal, før han nå ble tilbudt lederstillingen i Akersgata. Her får han med seg elleve medarbeidere i den 430 kvadratmeter store butikken over to etasjer.

– Dette er en for oss «midt smørøyet» beliggenhet, og det blir kjempespennende med butikk her, sier regionsjef i Europris, Seher Kalayci.

– Vi har stor tro på både butikken og butikksjef Kristian som har vært hos oss under to år. Kristian har blitt lært opp og preppet ordentlig til butikksjefrollen det siste halvåret av mentor Adrian Akgün som er butikksjef ved vår siste nyåpning, Ensjø, som kom høsten 2022.

Adrian Akgün er et velkjent navn for dem som har vært i dagligvarebransjen noen år. Adrian ble for alvor kjent da han som Rimi-butikksjef fikk en sekser på terningen i Dagligvarehandelens butikktest. Senere ble han butikksjef for Coop Mega Kolbotn, hvor han sammen med teamet sitt ble kåret til Årets matgledebutikk. Deretter gikk ferden videre til Obs, hvor han var varehussjef på Obs Alna.

I tillegg til marsipankake, kaffe og rød løper, blir det mange gode åpningstilbud tirsdag.

– Først og fremst blir det fokus på hverdagsvarer som er nyttige for familiene, sier butikksjefen og lover flere overraskelser til kundene.

Europris-butikkene følger sesongene tett, og ved åpningen vil det være tydelig at påsken står for døren.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb