Remas egne merkevarer får en real «facelift».

Foto

Everland

Remas merkevarer får ny design

Publisert: 14. februar 2023 kl 09.16
Oppdatert: 14. februar 2023 kl 10.10

­Lavpriskjeden har samarbeidet med det skandinaviske «branding»-byrået Everland om en revitalisering av kjedens egen produktserie og kundeopplevelse.

Gjennom den nye produktserien R skal Rema 1000 sikre gode kjøp for kundene sine på tvers av alle kategorier. Den nye designen skal tydeliggjøre kjedens ambisjoner, gjøre kommunikasjonen tydeligere og produktene mer attraktive. Designen skal skape en trygghet om at dette er gode valg, og en bekreftelse på at «det enkle er ofte det beste».

Foto

Everland

– Rema 1000 jobber hele tiden for å heve listen for markedet. Med den nye serien med egne produkter endrer Rema 1000 forståelsen av en lavpriskjede, og forener kvalitet, pris og ansvarlighet til alles beste. Med en slik innflytelse i markedet kommer også et ansvar for å forvalte merkene sine, og det arbeidet vil utvilsomt prege kundeopplevelsen på en positiv måte, sier Christian Halsted i Everland, som altså på ingen måte har lave forventninger til effektene av byråets arbeid.

Ifølge Halsted er R blitt et friskt pust i hylla, både i butikken og i hjemmet. Han mener designen er tydelig og gjenkjennelig, gir god tilhørighet til merkevaren Rema 1000 og manifesterer og bekrefter deres posisjon i markedet på en moderne og attraktiv måte. Samtidig påpeker han at designsystemet er fleksibelt og gir rom for varierte og inspirerende uttrykk, tilpasset samtlige kategorier.

Foto

Everland

– R representerer det folkelige og moderne. Designen er real og ujålete, enkel og tydelig, med glimt i øyet. Klare farger, vennlig typografi og inspirerende bilder og illustrasjoner utgjør byggesteinene i den nye emballasjedesignen.

Designsystemet skal hjelpe forbrukeren med å navigere på tvers av kategorier og finne det riktige produktet, i tillegg til at det danner grunnlaget for varemerkeopplevelsen og skal kommunisere Rema 1000s grunntanke om å forene kvalitet, pris og ansvarlighet.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb