Onsdag spilte artist Beharie konsert på Joker Risteigen.

Foto

Tono

Spellemannvinner skapte stemning på Joker-butikk

Publisert: 23. juni 2023 kl 09.08
Oppdatert: 23. juni 2023 kl 09.08

Joker-butikken på Kongsberg vant Tonos konkurranse hvor folk kunne nominere og overraske en butikk med en konsert.  

– Vi håper økt oppmerksomhet om hvor viktig musikk er, også for butikker, vil bidra til at enda flere virksomheter i Norge begynner å bruke musikk, sier kommunikasjonsdirektør Willy Martinsen i Tono i en pressemelding.

– Mersmak

Handleturen til butikkens kunder ble litt utenom det vanlige. Mellom isdisken, blomster og kassaapparatene spilte nemlig Spellemannvinner Beharie konsert for butikkens ansatte og kunder. Beharie syntes både lokalet og publikum ga mersmak.

– Dette var overraskende hyggelig. Det var skikkelig fin atmosfære og det føltes veldig naturlig å spille her. Jeg hadde forventet at folk ville stoppe opp i et par minutter og så gå for å handle, men de ble og hørte hele konserten, sier Beharie.  

«En nærbutikk av de sjeldne»

Joker Risteigen ble nominert av en av butikkens kunder, og ble plukket ut som vinner blant hele 192 nominasjoner fra hele landet.

– Premien i konkurransen var en konsert med Beharie. Tilbakemeldingene fra de ansatte og kundene var strålende, og det var fint å kunne gi denne gaven til en butikk som betyr mye for nærmiljøet, sier Martinsen

I begrunnelsen heter det at Joker Risteigen er en nærbutikk av de sjeldne med folk som brenner for jobben. De er «huben» i lokalsamfunnet, og kjører blant annet ut mat til eldre i distriktet. De ansatte omtales som en super gjeng.

– Vi falt både for begrunnelsen og det faktum at matbutikker er en ganske uvanlig scene. Her kunne vi skape en magisk opplevelse man i utgangspunktet ikke forventer når man bare skal en tur innom butikken, sier Martinsen, som forteller at Tono ikke utelukker at tilsvarende konkurranse vil bli gjennomført også neste år.

 

Ledige stillinger – Dagligvarejobb